PC

Quantum Break zakrpa stiže ove nedelje

Saga zvana ”Quantum Break ima gomilu problema na PC-u” će se izgleda završiti ove nedelje, jer je Remedy najavio veliku zakrpu za igru koja bi trebalo da reši sve velike probleme na koje su ukazali igrači. Vizuelno spektakularna, ali jako nestabilna igra je pravila problem mnogim igračima čak i sa konfiguracijama iznad preporučene. Štaviše, patch za igru je već spreman i čeka se zvanična dozvola od Microsofta za puštanje, što je najavljeno za kraj ove nedelje.

Patch koji se očekuje 1. maja po najavama popravlja sledeće:

  • nestabilan framerate i ”seckanje”
  • loše performanse na moćnim mašinama
  • otključavanje framerate-a
  • quit opcija na glavnom ekranu će biti dodata
  • problemi sa nestabilnošću prilikom pokretanja
  • nepostojanje nekih opcija prikaza (najavljena je mogućnost gašenja ”film grain” efekta)
  • opcija uklanjanja trepćućih svetala i efekta ”flare” oko izvora svetlosti

 

Da podsetimo, dosadašnje rešenje za stabilnije igranje je bilo instaliranje starijih GeForce drajvera. Ipak, patch neće moći da ukloni neke Windows 10 specifičnosti poput nemogućnosti kontrolisanja v-sync i igranja u rezolucijama iznad 1080p, ali je barem napredak. Mi trenutno testiramo Xbox One verziju i recenziju ćete moći da čitate uskoro u novom broju Play! Zine časopisa.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top