PC

Besplatno isprobajte Plants vs Zombies Garden Warfare 2

Electronic Arts je u svoju stalno rastuću listu igara koje je moguće besplatno testirati upravo dodao najnoviju Plants vs Zombies igru, pucačinu Garden Warfare 2.

GW2 tako možete kompletan downloadovati putem servisa Origin i nakon pokretanja imate deset sati da igrate sve u igri kao da ste je kupili. Posle isteka tog perioda, igra se zaključava i potrebno ju je kupiti kako biste dalje nastavili sa igranjem. Dobra vest je da vam za ovaj trial nije potrebna pretplata za EA Access i da će biti sačuvan vaš napredak u igri ukoliko se kasnije odlučite da je pazarite. Obratite pažnju na to da se pod 10 sati ne smatra aktivno igranje već ako na primer pokrenete igru u 1 popodne, posle 11 uveče istog dana se zaključava.

Ova besplatna proba igre je dostupna do 10. maja zajedno sa Unravel i još nekoliko popularnih EA igara na servisu Origin. Da li bi Garden Warfare 2 trebalo da se nađe u vašoj kolekciji i nakon probnih deset sati pročitajte u našoj recenziji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top