PC

Sledeći Call of Duty je Inifinite Warfare i dolazi sa remasterovanim COD4

O tome gde i kad (u koji vremenski period) će biti smešten ovogodišnji Call of Duty šuška se već neko vreme, a danas znamo i sigurno – u svemir, u dalekoj budućnosti. Call of Duty Infinite Warfare je prvobitno greškom otkriven rano jutros putem Playstation Store, a zatim je potvrđeno fotografijom kartice za rezervaciju primerka igre koju je okačio jedan od korisnika foruma Reddit. Nekako odgovarajuć naziv za igru kada na njoj radi Infinity Ward, zar ne?

Igra će, dakle, preseliti Call of Duty u potpuno sci-fi okruženje, nešto čemu je serijal ionako težio sa poslednja dva izdanja i što je po mnogim mišljenjima bilo neminovno. Pomenuta fotografija je otkrila da ovo neće biti jedina CoD igra ove godine, jer će remasterovani Call of Duty 4 (tj. Modern warfare) dolaziti kao preorder bonus u takozvanom Legacy izdanju igre. Četvrta igra serijala je velikom broju igrača u srcima, tako da je ovo jako dobar potez od strane Activision.

Infinite Warfare izlazi, sada već tradicionalno, u novembru – 04.11. ako je datum sa slike tačan. Activision inače neće imati svoj štand ove godine na E3 sajmu već će njihove igre prikazivati Sony što znači da se saradnja između ova dva giganta definitivno nastavlja i sa ovom Call of Duty igrom.

cod infinite warfare

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top