Vesti

Miyazaki ne planira nove Dark Souls i Bloodborne igre

Hidetaka Miyazaki, glavni i odgovorni u FromSoftware, izjavio je da njegov studio nema planove za rad na nastavcima Dark Souls i Bloodborne, već da spremaju potpuno novu franšizu.

Ovu izjavu je dao za kineski sajt GGN Gamer i dodao je da umesto da studio pravi još jedan nastavak, odlučeno je da naprave korak u drugom smeru. Razvoj novog IP-a je uveliko počeo, a biće u pitanju potpuno novi univerzum jer studio želi da barem nekoliko godina odmori od svojih Souls i Bloodborne svetova.

“Želimo da pokušamo da napravimo nešto novo. Apsolutno nemamo u planu nikakve nastavke niti spin-off igre, ali ne mogu da kažem ni da je to u potpunosti odbačeno. Ako bi kroz recimo pet godina prišao developer našeg studija i izjavio da želi da radi novi Dark Souls, ne bih odbio mogućnost da se pokrene takav novi projekat.” Zaključio je na kraju intervjua Miyazaki.

Dark Souls 3 će na jesen dobiti prvi, a sledeće godine drugi veliki DLC. Što se nas tiče, već je i osnovna igra sjajna i apsolutno vredna kupovine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top