Vesti

Nintendo NX stiže na proleće 2017. zajedno sa novom Zelda igrom

Evropski ogranak Nintenda prekinuo je glasine koje kruže u poslednje vreme – Nintendo NX sledeće godine u martu možemo da ga očekujemo na rafovima prodavnica. Ovo znači i da je WiiU konzola zvanično završila karijeru, jer se kompanija prebacuje na novu platformu.

Poslednja WiiU igra, a ujedno i launch naslov za NX će biti nova igra u The Legend of Zelda serijalu. Nintendo će na E3 sajmu prikazati tu igru koja će ujedno biti i jedini njihov igriv naslov na štandu. Za sada još ne žele da govore o mogućnostima nove konzole, tako da ćemo morati da sačekamo E3 i nadamo se da će je tamo prikazati.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top