PlayStation 4

God of War 4 smešta bradatog Kratosa u nordijsku mitologiju

Sudeći po informacijama koje su procurele na Internet, nova God of War igra će biti zasnovana na nordijskoj mitologiji. Još bitnije – Kratos je dobio bradu! Sem toga, dotični će kao novo oružje imati sekiru kojom će moći da premošćava prepreke u okruženju, čak i pravi male mostove. Posetiće i Alfheim, jedan od devet svetova, završiti u više od jednog zatvora, a navodi se i da će okruženje reagovati na Kratosovo prisustvo.

Vest i slike potiču od NerdLinks, insajderskog sajta koji je nažalost ugašen odmah nakon što je vest pogodila širu javnost. Navodno, slike potiču sa sajta osobe koja je radila u Sony Santa Monica studiju krajem 2015. Pogađate, taj sajt je takođe ugašen, što dodatno potvrđuje da je ono što je procurelo ”prava stvar”. Srećom, korisnici foruma NeoGAF su uspeli da spasu veliki broj slika.

Studio Santa Monica radi na novoj God of War igri još od 2014. godine, ali još nisu otkrili nikakve detalje o njoj sem da vremenski nije postavljena pre dosadašnjih igara. Alternativni univerzum onda, možda reboot? Ostaje samo da nagađamo, a gotovo je sigurno da će igra koristiti benefite unapređene Playstation 4 konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top