Domaća Scena

Domaća survival igra Hellion na Steam Greenlight

Beogradski studio Zero Gravity Games pridružio se Steam Greenlight trci zajedno sa drugim domaćim i inostranim studijima, vrlo zanimljivim projektom.

Hellion je multiplayer survival igra smeštena u bespuća svemira, u istoimenom sistemu hiljadama svetlosnih godina udaljenim od Zemlje. Kao kombinacija svemirske simulacije i sve popularnijeg survival žanra, igrači ćepreživljavati u surovim uslovima dubokog svemira kao što su vakuum, ekstremne temperature, radijacija, ali ćebiti prisutni i drugi igrači sakojima možete i ne morati sarađivati. Kao svemirska simulacija, Hellion će igračima ponuditi da upravljaju svemirskim brodovima, istražuju napuštenestanice i skupljaju resurse, a biće moguće napustiti bezbednost broda zarad istraživanja. Definitivno ambiciozan projekat!

Više o igri pročitajte na zvaničnom sajtu, a glasajte za nju putem Steam Greenlight.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top