PC

Prvi pogled na Tokyo 42

Mode 7, poznat po svojim igrama Frozen Synapse i Frozen Cortex, se po prvi put pojavljuje kao izdavač. Ovaj studio je za 2017 najavio Tokio 42, igru koju razvija studio SMAC Games.

Tokio 42,  je izometrijska akciona igra inspirisana klasicima Syndicate i GTA1. U futurističkom Tokiju, igra prati igrača koji je plaćeni egzekutor koji pokušava da otkrije mračnu zaveru koja će promeniti svet. U sandbox svetu sa oružjima koja prate zakone fizike, šunjanjem i drugim uticajima, SMAC Games se trudi da novim generacijama igrača približe šmek gorepomenutih klasika.

Osetimo zajedno taj cyberpunk šmek u trejleru koji je, sada već izdavač, Mode 7 pripremio:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top