Domaća Scena

Nova verzija igre Diplomata

Domaći studio Ofanziva, nakon više od godinu dana razvoja, lansirao je novu verziju potezne online strategije – Diplomata.

Igra Diplomata vas uvodi u virtuelni svet u kojem uz dobru strategiju, brze odluke i mudar odabir saveznika treba da dokažete svoje veštine kao lider države, diplomata i vojskovođa. U igri raspolažete sa četiri vrste vojske (pešadinci, tenkovi, avioni i brodovi), balističkim raketama i protivraketnim sistemima, imate na raspolaganju Tajnu službu za špijuniranje neprijatelja, a možete se baviti i trgovinom, razvojem industrije, poljoprivrede… Igra je poteznog tipa, što ostavlja igraču dovoljno vremena za razmišljanje i planiranje pre nego što povuče potez, a ograničen broj poteza garantuje ravnopravnost, bez obzira na to da li poteze povučete čim ih dobijete ili samo jednom u toku dana. To praktično znači da na igru možete utrošiti desetak minuta dnevno i ostvariti dobar rezultat.

Svaki ciklus u igri traje jedan mesec, a svakog prvog dana u mesecu svi igrači kreću od „nule“ – ravnopravno, što vam omogućava da se reorganizujete, planirate novi ciklus od samog početka, kao i da se osvetite neprijateljima. Diplomata se igra putem sajta, besplatno.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top