Mobile

Najboljim igračima… krava?

Jedna od veoma popularnih igara koja se nalazi na mnogim mobilnim uređajima stanovnika Tunisa je Bagra The Game, simpatična igra u kojoj čuvate krdo krava ili ih kradete od drugih igrača. Kao promociju, autori igre su odlučili da poklone pravu, živu kravu najboljim igračima.

Krava po imenu Pamela je otišla u ruke bračnog para iz mesta Baja u Tunisu koji su tokom ove blesave promocije izašli kao najbolji igrači. Oni su imali izbor između udomljavanja žive krave, donacije iste u dobrotvorne svrhe ili dostavljanja krave u obliku hamburgera. Odlučili su se da Pamela ne postane pljeskavica.

Studio Digital Mania se ne zaustavlja sa svojim ludim promocijama mobilne igre i već poklanjaju još jednu kravu imena Briđita (šte je sledeće, Merlin Monro?). Potpuno nesvakidašnja promocija ali, kao što vidimo, vrlo uspešna i sigurno nije najluđa stvar koju možemo da očekujemo od ovih developera. Ukoliko nam i dalje ne verujete, momci i devojske iz Digital Mania su snimili i video primopredaje ”nagrade”.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top