PlayStation 4

Otkrivene moći likova u Dishonored 2

U Dishonored 2 biće igriv ne samo Corvo Attano, protagonista prve igre, već i Emily Caldwin, nekadašnja princeza koju se spašavali. Igranje ovim likovima će biti drugačije iskustvo jer će svako od njih imati drugačije moći. Ono što je još bitnije, naročito ukoliko preferirate potpuno stealth pristup, je da će ovoga puta biti moguće igrati nenasilno.

Corvo funkcioniše manje-više isto sem što je pokupio nekoliko trikova od Dauda iz Knife of Dunwall ekspanzije. Tako će njegov Blink biti pojačan, a Possession će moći da se vezuje i čak da se koristi na poginulim likovima. Doduše, sve ove trikove će morati da uči i apgrejduje izpočetka, iz za sada neobjašnjenih razloga.

Emily ima potpuno novu lepezu poteza, na primer njena varijacija Blink nije teleport već jako brzo kretanje pa morate paziti na putanje, ali zato omogućava da daljinski pokupite predmete ili povučete likove ka sebi. Mesmerize je neka vrsta instant hipnoze, kroz Shadow Walk se pretvara u pokretnu senku koju je teže uočiti, dok pomoću Domino sudbinu jednog lika vezujete drugom. U praksi, to znači da ako ubijete jednog lika iz ovakvog lanca, poginuće i svi ostali.

Sve ove poteze ćete otključavati i pojačavati kroz skill tree koji češće viđamo u RPG-ovima nego akcionim igrama, sa mogućnošću da se fokusirate na jedan ili dva stila igre. Kao što je nedavno najavljeno, Dishonored 2 izlazi 11. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top