Vesti

Ruska ambasada objavila sliku iz Command & Conquer kao vest

Nekada je vest toliko hitna da nemate vremena da preturate po Google-u dok ne nađete savršenu sliku. Izgleda je slično razmišljala i ruska ambasada u Britaniji jer su za vrlo bitnu, doduše i nekompletnu, vest iskoristili screenshot iz Command & Conquer Generals.

Tagovano je ministarstvo odbrane Rusije, a vest je momentalno buknula Internetom zbog pomenute slike. Možda je to samo bio dogovor pred noćni skirmish da će ekipa ambasade izabrati GLA frakciju? U svakom slučaju, ovo je originalna Twitter poruka:

A onda je Internet odlučio da napravi potpunu komediju od svega toga:

https://twitter.com/dsic/status/730766353532096513

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top