PlayStation 4

Uncharted 4 ima dva trofeja koji su potpuno meta

Među brojnim referencama i nostalgičnim scenama koje možete doživeti u Uncharted 4, Naughty Dog je sakrio i dva simpatična trofeja/achievementa.

Prvi od njih je referenca na E3 prezentaciju igre prošle godine. Predstavnik Naughty Dog je izašao na binu da upravlja igrom, ali se Nejtan Drejk nije mrdnuo na ekranu. Trema koju je tog dana imao prezenter ovekovečena je trofeju Stage Fright koji ćete osvojiti ako barem 30 sekundi ne radite ništa na početku scene jurnjave u gradu.

Ludonarrative Dissonance je vrlo jednostavan trofej – pobijte hiljadu protivnika i vaš je. Ime i zadatak dolaze iz čestih kritika igrača da je Nejtan u igri navodno pozitivac, ali pritom ubija stotine i hiljade ljudi kako bi postigao svoj cilj. Jedan prolaz kroz Uncharted 4 nije dovoljan za ovaj trofej.

Trenutno pripremamo recenziju, a u međuvremenu pogledajte naše prve utiske iz igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top