PC

Salt and Sanctuary izašao za PC

Prošlog meseca imali smo priliku da testiramo Salt and Sanctuary, svojevrsni “Dark Souls u 2D”, igru koja je upravo taj poznati težak ali fer gameplay uspela da prenese u 2D okruženje jedne metroidvanie. Igra je na nas ostavila više nego dobar utisak i preporučili smo je komentarom da je prelazak u 2D okruženje zadržao dubinu Souls igara i doneo nove zanimljive izazove.

Ukoliko ste želeli da probate ovu igru ali nemate Playstation 4 konzolu pri ruci, imamo dobre vesti za vas – igra se upravo i bez ikakve galame pojavila i na PC-u, tj. servisu za digitalnu distribuciju Steam. Sadržajno je identična PS4 izdanju, a ni naročito zahtevna, tako da će raditi na manje-više svakoj dualcore mašini sa 2 ili više gigabajta RAM-a. Eto dobre prilike da na neki način zaigrate Dark Souls i na vremešnim dekstop ili laptop konfiguracijama!

Salt and Sanctuary je narednih nedelju dana na mini sniženju na Steamu pa ga možete kupiti za 16 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top