PlayStation 4

Sony najavio E3 konferenciju za sitne sate

Vesti o budućnosti Playstation 4 konzole, Playstation VR i PS4K Neo ili god se bude zvala nova verzija konzole saznaćemo na Sony konferenciji 13. juna u okviru E3 sajma.

Sony je izabrao najkasniji slot tog dana što znači da, po našem vremenu, konferencija počinje u 3 sata ujutru, nakon Microsoft, Ubisoft i PC gaming konferencija. Sudeći po njihovim dosadašnjim pojavljivanjima na E3 sajmu, očekuje nas zanimljiva prezentacija. Veliki broj igara je prošle godine najavljen i još nije izašao tako da očekujte da Sony ponovo prikaže The Last Guardian, Shenmue 3, Final Fantasy 7 remake, ali i moguću zvaničnu najavu God of War 4 i prvi gameplay iz Call of Duty: Infinite Warfare s obzirom da se Activision neće pojaviti na sajmu.

Ovogodišnji E3 sajam zvanično traje od 14. do 16. juna, ali već 12. će Electronic Arts i Bethesda održati konferencije.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top