PC

Steam letnja rasprodaja krajem juna?

Svi znamo da je letnja Steam rasprodaja neizbežna. Taj mini praznik početkom svakog leta nam isprazni novčanike, a za uzvrat napuni backlog sjajnim igrama koje ko zna kada ćemo stići da igramo.

Po nekim informacijama koje su se pojavile na Redditu, ovogodišnja letnja rasprodaja počeće 23. juna i završiće se 4. jula. Valve još nije najavio rasprodaju, ali ni ne moraju jer, kao što smo rekli na početku, znamo da će letnje rasprodaje biti, a i datumi deluju validno jer ove rasprodaje počinju četvrtkom. Korisnik koji je otkrio ove podatke je prošle godine takođe otkrio datume letnje rasprodaje bez greške tako da možemo da smatramo da su ovi podaci tačni.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top