Vesti

Hideo Kojima je otkrio novu maskotu svog studija

Nakon što je napustio Konami, Hideo Kojima je osnovao svoj studio Kojima Productions. Danas, taj studio sarađuje sa Sony-jem na visokobudžetnoj akcionoj igri koja bi navodno trebalo da bude nešto što će se najviše svideti fanovima igara Uncharted i Division.

Kojima je u međuvremenu često pominjao kako je logo njegovog studija jako bitan jer krije lik novog protagoniste (na kraju krajeva, logo jeste lobanja sa šlemom). Sada možemo da vidimo i ostatak lika čije je ime Ludens od latinske reči koja ”igranje”. Znajući Kodžimu, možda je ime ovog futurističkog viteza upravo igranje sa publikom. Ostavićemo to ipak vama da presudite.

hideo kojima maskota

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top