Vesti

GTA V prodat u 65 miliona primeraka, Rockstar uskoro najavljuje nove igre

U okviru fiskalnog izveštaja za proteklu godinu, Take Two interactive je objavio da su imali više nego uspešnu godinu sa dobrih uspehom godišnjih izdanja NBA 2k i WWE igara i PC ekskluzivom XCOM 2 koja premašila očekivanja. Tom prilikom otkriveno je da je do sada prodato 65 miliona primeraka najnovije Grand Theft Auto igre. Sem što sama prodaja GTA V donosi veliki profit kompaniji, njena multiplayer komponenta GTA Online takođe postiže izuzetan uspeh i do sada je donela više od pola milijarde dolara ovoj kompaniji.

Pre Take Two je još jedna jaka godina sa nedavno objavljenom igrom Battleborn, očekivanim nastavcima sportskih franšiza ali i Civilization 6 koji nas očekuje krajem oktobra. Pored toga, ”uskoro” bi njihov najuspešniji studio Rockstar trebalo da otkrije nekoliko igara na kojima trenutno rade. Nedavno se šuškalo da se sprema nastavak Red Dead Redemption, štaviše procurela je i mapa cele igre iz izvora koji je navodno zaposlen u ovom studiju, a bilo je i priča o mogućim lokacijama za sledeći GTA. Nadamo se da će Rockstar otkriti barem nešto na E3 sajmu u junu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top