PC

King’s Quest: A Knight to remember je besplatan na Steamu

Prva epizoda avanture King’s Quest je upravo postala besplatna i možete je preuzeti putem servisa Steam. Ovo je još jedna u nizu epizodničnih point&click igara (ali ne iz Telltale), a Kinght to Remember je prva od planiranih pet epizoda od kojih se do sada pojavilo samo tri. Pojadinačno, igre koštaju po 10 evra, dok je cela sezona 30.

Izdavač igre je napomenuo da je igra samo ”trenutno besplatna”, ali bez okvirnog datuma i informacija da li i kada će ponovo naplaćivati igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top