PC

Najavljen Dragon Ball Xenoverse 2

MMO-lika tabačina Dragon Ball Xenoverse ove godine dobija nastavak. Bandai Namco i Dimps su najavili ”najveću Dragon Ball igru ikada” u kojoj ponovo moramo da spasimo istoriju Dragon Ball serijala od potpune promene. Ujedno će biti i prva igra rađena isključivo za aktuelnu generaciju konzola. Prethodna Xenoverse igra nije bila baš sjajna, tako da je ovo i prilika studiju da popravi greške i napravi vrhunsko Dragon Ball iskustvo.

Xenoverse 2 izlazi krajem ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One, a na E3 sajmu će Namco Bandai otkriti više detalja o igri.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top