PC

Twitch gledaoci oborili cenu igre na – besplatno!

Juče je putem streaming servisa Twitch održana neobična akcija – gledaoci su bili pozvani da se pridruže chatu na kanalu studija TinyBuild kako bi u još neobjavljenoj igri One Troll Army putem chat komandi slali vojsku da se bori protiv jednog od developera igre. Kvaka – svaki put kada publika sruši zamak ili ubije džinovskog trola, day1 cena igre bi padala, ali ako bi developer pobedio cena bi blago porasla.

Twitch publika je još jednom pokazala svoju masovnost i uspeli su za manje od pet sati da obore cenu na 0 što znači da će igra biti potpuno besplatna za sve. Studio TinyBuild voli da eksperimentiše sa interaktivnošću u igrama i Twitch integracijom kao što su već radili sa igrama Party Hard i Punch Club, ali je ovo prvi put da su uključili gleadoce streama pre izlaska igre.

One Troll Army je od danas dostupna i možete je preuzeti putem Steama, potpuno besplatno, a igra će i dalje imati mogućnost da ”igrate protiv publike” tj. da vaši gledaoci putem chata šalju armije.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top