PC

Epizodni Hitman se nastavlja u Marakešu

Posle glamurozne Francuske i sunčane Italije, Agent 47 će se uputiti u Afriku. Tačnije u Marakeš u Maroku gde će biti na tragu korumpiranog bankara i generala vojske.

Treći deo epizodičnog Hitmana nastavlja dosadašnju tradiciju prostranih nelinearnih nivoa sa velikim brojem sporednih zadataka i načina da stignete do svojih meta. Na ulicama virtuelnog Marakeša vladaju neredi sa policijom i vojskom koja pokušava da zadrži red, dok je i ostatak grada vrlo ”živahan”. Ukoliko kupujete pojedinačne epizode i ova će dolaziti po ceni od 8 evra dok za 50 evra možete da nabavite celu sezonu od 7 epizoda.

Hitman Episode 3: Marrakesh izlazi 31. maja. Našu recenziju druge epizode pročitajte na linku.

hitman ep3 1 hitman ep3 2

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top