Mobile

Izašao je Skylanders Battlecast

Superpopularni Skylandersi su posle nebrojenih figurica prešli u svet kartičnih igara. Nova igra sa podnaslovom Battlecast dosadašnje skupljanje figurica obrće naglavačke i sada ćete imati virtuelne likove koje otključavate kartama putem Android/iOS telefona ili tableta.

Sama igra je besplatna, ali je nije moguće igrati bez karata koje kupujete u radnjama. Putem aplikacije vaše karte ”ožive” koristeći ARG (Augmented Reality Gaming) tehniku. Tom prilikom se karta dodaje u vašu kolekciju i na vama je da sastavite špil od 30 karata kojima ćete igrati kampanju ili protiv drugih igrača. Poput Magic The Gathering i Yu-gi-oh!, neke karte se teže nabavljaju od drugih. Međutim, možete igrati i bez kupovine karata sa nekim osnovnim špilovima i kao u Hearthstone osvajati ingame valutu kojom kupujete nove likove i magije u igri.

Trenutno u igri postoji 300 različitih karata koje su likovi, magije, oprema i relikvije. Nabavka fizičkih karata je u vidu Battle pack od 22 karte ili jeftinijeg Booster pack u kome dolazi osam karata. Battle Packovi garantovano sadrže tri lika naznačena na kutiji i tzv. trading shield u koji možete da ubacite jednu kartu i tako sakrijete njen specijalni kod kojim se dodaje u igru. Boosteri uvek imaju jednu retku kartu i njihov sadržaj je potpuno nasumičan ali su i duplo jeftiniji.

Više informacija o igri i linkove za download mobilne aplikacije možete naći na zvaničnom sajtu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top