Vesti

Kompanija Tencent bacila oko i na Paradox

O kineskom gigantu Tencent smo nedavno pisali. Kompanija koja je trenutni vlasnik Riot Games (i samim tim League of Legends) i pokušava da otkupi Clash of Clans od trenutnog vlasnika, nedavno je uložila 170 miliona švedskih Kruna (skoro 19 miliona evra) u studio Paradox i time postala vlasnik 5% te kompanije.

Tencent će ovim potezom pomoći Paradoxu da uđe na kinesko tržište sa svojom bogatom bazom strateških igara. Od kako su video igre i konzole prestale da važe za nelegalne proizvode u Kini, sve veći broj kompanija želi da priđe tom potencijalno velikom tržištu pomoću Tencent i sličnih giganata. Paradox će naravno ostati ”svoj”, tojest većinski vlasnik i vođa projekata i Tencent im se neće mešati u poslovanje niti način na koji će na dalje dizajnirati igre.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top