PC

No Man’s Sky odložen?

Ambiciozna svemirska simulacija/avantura i jedna od najiščekivanijih igara ove godine, No Man’s Sky, po najnovijim glasinama možda se neće naći u prodaji krajem juna kako je najavljeno.

Naime, prodavnici Gamestop je javljeno da svog promotivnog materijala za igru ukloni datum i umesto toga napiše ”coming soon”, što možete videti i na slici gore. Po informacijama iz drugog izvora, igra bi trebalo da bude pomerena za kraj jula ili čak avgust ove godine, tojest period za koji nije najavljen veliki broj novih igara.

Studio Hello Games za sada nije ni potvrdio ali ni oborio ove glasine. Igra se inače u prodaji očekuje za PC i Playstation 4.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top