PC

Od sada možete dodati Steam igre na svoj GOG.com nalog

Jedan od konkurenata Steam prodavnici i stariji braj studija CD Projekt, Good Old Games (GOG.com) je upravo pokrenuo novi projekat – GOG Connect. Ideja iza projekta je vrlo jednostavna, a to je povezivanje vaše Steam biblioteke sa vašim GOG nalogom.

Povezivanje naloga nije bez razloga, jer ćete ovim besplatno dobiti DRM-free primerke određenih Steam igara koje imate, u full GOG izdanju sa brojnim dodacima i mogućnošću da ih downloadujete kao odvojene instalacije ili pokrećete kroz GOG Galaxy klijent aplikaciju.

Trenutno u ovom programu učestvuje nekoliko studija sa dvadeset igara među kojima su:

  • The Witness
  • FTL: Faster Than Light
  • Witcher: Enhanced Edition
  • Shadowrun Returns
  • Unreal Tournament GOTY

 

Punu listu igara koje su podržane i uputstva za povezivanje Steam naloga pogledajte na linku. Obratite pažnju na to da je moguće samo jednom povezati Steam nalog i da će se ponuda gratis igara vremenom menjati.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top