Mobile

Šesta epizoda Minecraft: Story Mode sa poznatim youtuberima

Glavna priča Telltale-ove igre Minecraft: Story Mode možda jeste završena, ali to ne znači da je kraj ove igre. Naime, serijal će se nastaviti solo epizodama koje će biti smeštene u isti univerzum koji je pokriven prvobitnom pričom, ali će biti nezavisne.

Tako nas 7. juna očekuje epizoda 6 ”Portal to Mystery” koja junake dovodi do strašne vile u kojoj moraju da reše veliku misteriju. Međutim, pored njih će se pojaviti i poznati Youtuberi koji su manje-više proslavili Minecraft, naravno u obliku minecraftolikih likova. Tako ćete sresti CaptainSparklez, Stampy Cat, Diamondminecart i druge.

Ne znamo koliko će doduše ova igra biti interesantna igračima koji nisu upoznati sa Youtube delom Minecraft scene jer deluje da će se došta šala zasnivati na poznatim štosevima ovih ljudi koje možda nećemo moći da razumemo ako nismo upoznati sa njihovim kanalima. U svakom slučaju, kratak pogled na novu epizodu možete videti u nastavku, a ista je najavljena za PC, Playstation i Xbox konzole kao i Android i iOS uređaje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top