Mobile

Šesta epizoda Minecraft: Story Mode sa poznatim youtuberima

Posted on

Glavna priča Telltale-ove igre Minecraft: Story Mode možda jeste završena, ali to ne znači da je kraj ove igre. Naime, serijal će se nastaviti solo epizodama koje će biti smeštene u isti univerzum koji je pokriven prvobitnom pričom, ali će biti nezavisne.

Tako nas 7. juna očekuje epizoda 6 ”Portal to Mystery” koja junake dovodi do strašne vile u kojoj moraju da reše veliku misteriju. Međutim, pored njih će se pojaviti i poznati Youtuberi koji su manje-više proslavili Minecraft, naravno u obliku minecraftolikih likova. Tako ćete sresti CaptainSparklez, Stampy Cat, Diamondminecart i druge.

Ne znamo koliko će doduše ova igra biti interesantna igračima koji nisu upoznati sa Youtube delom Minecraft scene jer deluje da će se došta šala zasnivati na poznatim štosevima ovih ljudi koje možda nećemo moći da razumemo ako nismo upoznati sa njihovim kanalima. U svakom slučaju, kratak pogled na novu epizodu možete videti u nastavku, a ista je najavljena za PC, Playstation i Xbox konzole kao i Android i iOS uređaje.

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version