PC

Star Citizen se ipak neće pojaviti na ovogodišnjem E3 sajmu

Cloud Imperium Games nije izlazio previše u javnost poslednjih meseci i to uglavnom zato što su bili zauzeti “ubacivanjem“ novih i “doterivanjem“ postojećih sadržaja u njihovoj dugo očekivanoj igri. Ali ako ste se nadali da je to bilo samo zatišje pred buru prevarili ste se, ova kompanija se nažalost neće pojaviti na ovogodišnjem E3 sajmu.

Ako je verovatno informaciji koju je objavio Game Informer, Cloud Imperium Games se prethodno prijavio kao jedan od učesnika sajma ali je na kraju ipak odustao. Malo je reći da je ovaj potez šokirao igračku javnost pošto je celokupan projekat finansiran od strane nje. Da podsetimo, putem Kickstarter kampanje i kasnijim donacijama do sada je prikupljeno naverovatnih 114 miliona dolara. Da ih gaming javnost ne bi najurila vilama i bakljama, čelnici ove kompanije su ipak nagovestili da će se pojaviti na ovogodišnjem GamesCom događaju koji se održava krajem avgusta u Nemačkoj. Razlog odustajanje je velik vremenski period potreban za izradu finalnog proizvoda koji nas, nadamo se, na kraju neće razočarati.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top