Domaća Scena

Domaća igra Soulless na Steam Greenlight

Nova igra sa domaće scene se pojavila na Steam Greenlight-u i traži vaše glasove. Soulless dolazi iz studija Friskyfatal i u pitanju je atmosferična 2D platforma smeštena u svet silueta i senki. Igrajući kao stvorenje Elin, na igraču je da uđe u ovaj misteriozni magični svet i spasi Elinovog prijatelja.

Ono što je posebno zanimljivo je da razvojni tim Friskyfatal ima samo dva člana, srednjoškolce iz Novog Sada. Na igri rade potpuno samostalno, a pritom paralelno pohađaju srednju školu i, koliko smo čuli, nemaju neopravdane izostanke. Rad na igri su započeli kao projekat u slobodno vreme, ali je vremenom prerastao u punokrvnu igru.

Podržite igru tako što ćete glasati putem ovog linka, a više o igri pročitajte na zvaničnom sajtu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top