PC

Otkriven sadržaj Mafia 3 Collector’s edition

Veliki povratak Mafia serijala zakazan je za oktobar tekuće godine, a izdavač 2K otkrio je šta će se nalaziti u kolekcionarskom izdanju igre.

Pored igre i svog sadržaja iz Deluxe izdanja (uključujući sezonsku propusnicu) dolazi knjiga od 56 strana u tvrdom povezu sa skicama i crtežima na osnovu kojih je dizajnirana igra, replika vojne dogtag ogrlice, podmetači za čaše od veštačke kože i dve litografije.

Najzanimljiviji deo paketa je soundtrack, jer dolazi na dve LP gramofonske ploče od kojih jedna ima originalnu muziku komponovanu za igru dok je druga kolekcija licencirane muzike koju ćete slušati u igri – Rolling Stones, Jimi Hendrix, Sam Cooke, Animals… Jako originalno i odgovarajuće igri koja je smeštena u period dok je vinil vladao. Ceo ovaj paket dolazi i sa nešto višom cenom od 150 dolara tojest evra.

mafia 3 collectors

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top