PC

Surgeon Simulator dobio politički DLC

U opštem ludilu oko predsedničkih izbora u Americi, kao da se svi utrkuju ko će na blesaviji način da napravi šalu od kandidata. Kao najčešća meta je, naravno, Tramp, kao kontraverzni kandidat i sada je ponovo ”na meti” i to mini ekspanzije za urnebesni Surgeon Simulator.

Inside Donald Trump je naziv ove mini ekspanzije u kojoj je zadatak da obavite transplantaciju srca ovog političara i možete mu ugraditi zlatno ili kameno srce. Kao i u ostatku igre, na raspolaganju imate brojne instrumente, alate i drangulije kojima možete vršiti operaciju ili samo zaliti ”pacijenta” Trump votkom. DLC obiluje detaljima i samo delić njih je otkriven u novom trejleru.

Ovaj dodatak je besplatan i već je dostupan za igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top