Domaća Scena

Nišlije u svetu autorskih video igara sa Puzzle Escape

Niški studio Royal Ape izdao je svoju prvu Android igru putem Google Play. Puzzle Escape: Alice in Wonderland je puzzle, tačnije dexterity puzzle igra u kojoj sem što ćete mućnuti klikerima, treba da budete i vešti u izvršavanju zadataka. Igra srećom nije preteška i više je opuštajuća.

Uz spretnost koju je potrebno pokazati u igri, iz Royal Ape-a kažu da im je cilj bio da što vernije u ovom 2D modelu dočaraju draž igranja mehaničkih starih igara, i da na taj način svoje korisnike podsete nekih trenutaka zabave pre dolaska mobilnih uređaja. Celokupno okruženje igre, poput grafike, dizajna i fizike, urađeno je u tom „starinskom“ maniru, a Puzzle Escape prate i autorske numere osmišljene baš za upotpunjavanje celokupnog doživljaja.

Royal Ape Studio je tim koji čine trojica mladih Nišlija i ovo im je prvi realizovani projekat. Nadaju se da će i na dalje biti u prilici da realizuju sopstvene autorske ideje u svetu igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top