PC

Otkazana horor avantura Allison Road

Igra koja je po mnogo čemu bila duhovni naslednik nesrećnog PT-a, Allison Road, krajem prošle godine je imala Kickstarter kampanju koja je otkazana zarad potpisivanja ugovora sa Team 17. Posle više od pola godine i bez ikakvih vesti o daljem razvoju igre – ista je otkazana.

Vest o otkazivanju igre studio Lilith je objavio putem zvaničnog Twitter naloga igre sa napomenom da kroz nekoliko dana možemo očekivati i malo duže objašnjenje situacije koja je dovela do otkazivanja igre. Šta je uopšte moglo da dovede do prekida na radu igre? Gameplay prototip koji je studio imao je bio više nego uverljiv, a potpomognuti sredstvima Team 17 samo su imali vetar u leđa da na tržište dovedu horor koji je nedostajao nakon povlačenja PT-a sa PS Store.

Nadamo se odgovorima na ova i slična pitanja u narednoj nedelji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top