PC

Ubisoft igre: Razlike između najavljene i konačne verzije

U poslednje vreme Ubisoft se našao na meti kritika zbog svog velikog, ali kontroverznog hita The Division, igra je jako puno obećavala i delovala je kao sledeći veliki MMO “the rule them all”. Početna kritika novinara i publike bila je uglavnom pozitivna, ali su igrači vrlo brzo otkrili mačku u čaku. Igra jednostavno vrlo broz postane monotona i bez odgovarajućeg sadržaja i širine da bi igrače dugo držala pored sebe. Kritike su vrlo broz krenule da idu nizvodno i mane igre su postajale sve očiglednije i očiglednije. Igrači su se osećali prevarenim i mnogi fanovi Ubisoft igara sada će dva puta da razmisle pre nego što nabave sledeću Ubisoft igru. Istina, ova velika kompanija nam je donosila mnoge legendarne igračke naslove, ali su se, čini nam se, poslednjih godina zaista previše opustili i to im se možda može odbiti o glavu.

Jedan od glavnih razloga tako velikog hajpa koji je The Division stvorio bio je neverovatno sjajan demo trejler koji je služio za promociju i prvo prikazivanje igre svetu. Ono što smo dobili kao konačnu verziju daleko je bilo ispod onoga što smo imali prilike da vidimo u tom snimku. Youtuber CrowbCat rešio je da uradi detaljno poređenje nekoliko novijih naslova iz Ubisofta, tako što je sve promo snimke uporedio sa konačnim verzijama igre, snimajući na maksimalnim podešavanjima i identične instance igre kao one što možete videti u trejlerima. Kod mnogih igara očigledan je gotovo besramni “downgrade”, nivoi su uprošćeni, manje je detalja, manje efekata, manje svega. Igre deluju i zvučno i vizuelno siromašnije od onoga što vidimo u prvim trejlerima. Ovo Ubisoftu nikako ne ide na ruku sada, svega desetak dana pred e3 sajam, jer će igrači sa podozrenjem gledati svaku njihovu novu najavu, ali je na duže staze možda i dobra stvar, jer će naterati Ubisoft da manje radi ovakve stvari.

Kako izgledaju razlike između najavljenih i konačnih verzija, možete videti na klipu ispod:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top