Vesti

Izgleda da će Serious Sam 4 biti prikazan na E3 sajmu

Prošao je ne baš mali broj godina od kako smo u ulozi Ozbiljnog Sime tamanili horde vanzemaljaca, a po svemu sudeći njegova četvrta velika avanturu će biti prikazana sledeće nedelje na E3 sajmu.

Devolver Digital je za svoju E3 prezentaciju najavio brojne premijere – STRAFE, Shadow Warrior 2, Absolver i ”novu Croteam igru”. A šta to Croteam inače ima u svom asortimanu? Talos Principle i Serious Sam. Za prvi je nedavno nagovešteno da možemo da očekujemo nastavak, međutim iz Croteam su odlučili da zagolicaju maštu igrača i prokomentarisali su ovu vest sa ”stvari postaju ozbiljne”.

O Serious Sam 4 se duže vreme priča da je u razvoju i to na novoj verziji engine-a koji razvija Croteam, a nije tajna i da ovaj studio već neko vreme zapošljava veći broj programera. Devolver Digital je do sada svoje prezentacije održavao u okviru Sony-jevih, tako da možemo u tom terminu očekivati i ove velike vesti.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top