Vesti

Jay Wilson napušta Blizzard

Posle desetogodišnjeg staža u jednom od najuspešnijih studija za razvoj igara, Jay Wilson je odlučio da napusti Blizzard, a i gamedev svet i posveti se pisanju.

U svojoj karijeri, Wilson je bio ”glavni i odgovorni” za razvoj igre Diablo 3, a ostao je upamćen i po ne baš malim kontraverzama. Ukoliko se sećate početaka igre, kada je još postojala aukcijska kuća, Wilson je bio prvi koji ju je branio kao ”servis za igrače”. Godinu dana (i nebrojeno primedbi igrača) kasnije, promenio je stav i ipak potvrdio da je aukcijska kuća bila štetna za razvoj igre. Na dalje je radio u okviru Project Titan, Blizzardovog MMO-a koji je otkazan i od koga je nastao Overwatch, a učestvovao je i u razvoju Warlords of Draenor ekspanzije za World of Warcraft.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top