Vesti

Watch Dogs 2 premijera pre E3 sajma

Update: Watch Dogs 2 reklama se pojavila online slučajno ili ”slučajno” i otkrila je neke nove informacije. Iako je bila ubrzo uklonjena, kolege sa Eurogamer su uspele da uhvate screenshot dole. Igra izlazi 15. novembra, a biće smeštena u San Francisco (most Golden Gate u pozadini je očigledna naznaka toga). Takođe je prikazana i slika protagoniste.

Ove godine nas ne očekuje nova Assassin’s Creed igra pa je slot u sredini novembra ostao prazan za redovno Ubisoft izdanje, tako da verujemo da će ovaj datum biti i finalan za izlazak igre.

Ubisoft je prošle nedelje potvrdio da će Watch Dogs 2 biti prikazan na E3 sajmu, ali su potpuno neočekivano izdali prvi tizer i objavili da ćemo pun trejler za igru videti već 8. juna, nekoliko dana pre početka E3 2016.

Sajt igre je istovremeno dobio ”makeover” sa istim videom i brojačem koji otkucava do 8. juna, tačnije 18h po našem vremenu kada će biti prikazana igra. Prikazani video ne otkrivao praktično ništa, sem da glavni protagonista ponovo ima magični telefon koji praktično sam kuca sve kodove dok isti samo pokreće gotove skripte.

Početkom maja na Internetu se pojavila slika navodnog protagoniste WD2. Sutra ćemo videti da li je Ubisoft ostao pri tom dizajnu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top