PC

DOOM od sada ima singleplayer demo

Iskreno, ne možemo da se setimo kada smo poslednji put videli demo za visokobudžetnu video igru. Neki mali isečak iz kampanje koji možemo da zaigramo i iz prve ruke vidimo kakva nas atmosfera očekuje u igri.

Najnoviji DOOM je, sa malo zakašnjenja, upravo dobio takav demo u kome možete da odigrate ceo prvi nivo u UAC bazi na Marsu. Možda ne baš najbolja lokacija za prikaz jer na toj deonici Doomguy ima vrlo skroman arsenal (pištolj i sačmaricu), svega tri različita protivnika i u pitanju je jako kratak nivo. Na kraju krajeva, to je ipak sam početak kampanje.

Demo je težak skoro 8GB i možete ga preuzeti putem Steama, dugme za download se nalazi odmah pored buy. Požurite, jer će demo biti dostupan samo nedelju dana.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top