Mobile

Prvi pogled na The Walking Dead: Season 3

Telltale Games je prvog dana E3 sajma objavio trejler za novu sezonu njihove sjajne avanture The Walking Dead.

U trećoj sezoni ponovo ćemo zaigrati kao Klementina koja je ovoga puta tinejdžerka,  njoj se pridružuje novi lik Havijer i oboje će biti igrivi tokom ove sezone. Telltale naglašava da će Sezona 3 biti nastavak na sve dosadašnje Walking Dead priče, ali i da će novi igrači koji nisu upoznati sa dosadašnjom radnjom moći bez problema da se uključe na ovoj sezoni. Naravno, vaše snimljene pozicije iz druge sezone će se prenositi u novu igru.

Iz Telltale navode da spremaju još iznenađenja, pre svega ne žele da otkriju kako će funkcionisati igranje sa dva lika. The Walking Dead: Season 3 stiže ove jeseni na PC, konzole i mobilne uređaje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top