PC

E3 2016: Resident Evil 7 najavljen i već ima demo

Na Sony-jevoj E3 konferenciji najavljeno je novo poglavlje Resident Evil sage koje ne samo da će biti veliki grafički skok već će se po mnogo čemu razlikovati od prethodnih igara iz serijala.

Resident Evil 7 će se kompletno igrati iz perspektive prvog lica, a imaće potpunu kompatibilnost za Playstation VR uređajem za one najhrabrije igrače čeličnih stomaka (svi znamo koliko je VR vrtoglav čak i kad sedite). Atmosfera je takođe znatno drugačija, pa će novi RE više plašiti igrača napetošću i strahom od nepoznatog umesto zombijima koji iskaču iz plakara. Paralela sa P.T. je očigledna, ali u RE7 ćete ipak morati i da rešavate konkretne probleme i koristite svoj inventar.

Resident Evil 7 izlazi 24. januara 2017. godine za PC, Playstation 4 i Xbox One. Igru u stvari možete isprobati već danas jer je dostupan Playstation 4 demo putem PSN-a. Doduše za to morate imati Playstation Plus pretplatu i oko 3GB slobodnog prostora na hard disku konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top