PC

Način na koji ste završili Mass Effect 3 neće uticati na Andromedu

Kao što je već poznato, na kraju Mass Effect 3 igre igrač je morao da donese odluku koja je imala veliki uticaj na celu galaksiju. Posledice tih promene ipak neće imati nikakav uticaj na predstojeći Mass Effect: Andromeda.

BioWare-ov direktor kreativnog odeljenja Mac Walters, je poručio da je razvojni tim imao dosta različitih ideja kojim će putem ići razvoj Andromede, ali da su na kraju ostali dolesledni prvobitnom obećanju da će Mass Effect biti triologija. Zatim je napomenuo da je ta priča završena i da su se pobrinuli da raniji izbori igrača neće imati nikakav uticaj na dalju priču igre. Walters nije bio u mogućnosti da podeli sa novinarima ostatak priče, ali je rekao da će se ona u novom nastavku odvijati nekoliko hiljada godina posle Mass Effect 3, i da će novi nastavak biti potpuno novo iskustvo i za stare i nove igrače.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top