PC

Battleborn dobija mikrotransakcije

Battleborn nema baš najbolji period svog postojanja iako je star svega mesec dana. Objavljen istog meseca kada i Blizzardov gigant Overwatch, Battleborn nije uspevao da zadrži publiku, mada ni nas nije potpuno oduvao s nogu. Potpuno nelogično, Gearbox je odlučio da u igru doda mikrotransakcije (pored sezonske propusnice).

Mikrotransakcije će dolaziti u vidu nove valute Platinum kojom ćete otključavati nove skinove i animacije likova, ali je u planu proširivanje ovoga na kupovinu inventarskog prostora, dodatne loadoute i bustere za iskustvo i keš. Iz studija obećavaju da ništa od ovoga neće uticati na gameplay niti balans igre, a nama deluje kao da je Battleborn sve bliži prelasku u free to play vode.

Gearbox je objavio listu sa cenama platinuma:

  • 1.99$ za 230 Platinum
  • 4.99$ za 700 Platinum
  • 9.99$ za 1625 Platinum
  • 19.99$ za 3500 Platinum
  • 49.99$ ta 9300 Platinum

 

Koliko to vredi u ingame predmetima? Recimo skinovi će koštati 430 platinum, dok će animacije biti 230. Da li će naplaćivanje još stvari dovesti nove igre u Battleborn – sumnjamo. S druge strane, Gearbox ima ozbiljne planove da daje dugoročnu podršku za igru, pa ćemo pored novih likova i mapa videti veliki broj dodataka tokom narednih meseci.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top