PC

Steam letnja rasprodaja počinje 23. juna

Naši novčanici su pobegli u strahu jer je upravo potvrđeno da će letnja Steam rasprodaja početi 23. juna.

O rasprodaji su počele da kruže glasine na sličan način kao prošle godine – po društvenim mrežama i forumima od iste osobe koja je do sada vrlo precizno najavljivala ove ”praznike”. Potvrda da će Valve 23. juna početi da usisava novac iz naših novčanika došla je od PayPal koji su u određenim e-mail porukama to nagovestili a onda i zvanično objavili putem mreže Twitter.

Za sada nije sigurno koliko će tačno trajati rasprodaja i da li ćemo videti neku mini igru kojom ćemo loviti bonuse i bedževe za profile. Svakako očekujemo da Valve ponovo svoj format ”exploration sale” u kom su sve igre na fiksnim popustima a dnevno se samo menjaju reklame za neke od igara koje ističu na glavnoj strani prodavnice.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top