Vesti

Warcraft je najuspešniji film zasnovan na video igri

Warcraft je naišao na vrlo suprotstavljenja mišljenja kritičara i publike. Prve ocene filma su bile poražavajuće niske, ali veliki broj gledalaca (među kojima smo i mi) je bio oduševljen ovom ekranizacijom legendarne video igre. Očigledno, više je nego dovoljno fanova da film postane zvanično najuspešnija ekranizacija video igre ikada.

Film je do sada zaradio 377 miliona dolara u svetskim bioskopima, 40 miliona više od Prince of Persia koji je do sada bio finansijski najuspešniji gaming film. S obzirom da se smatra da je dupliranje budžeta finansijski uspeh, a da je izrada Warcrafta koštala 160 miliona, možemo da očekujemo nastavak. Zanimljivo je da je film već druge nedelje prikazivanja u Americi drastično izgubio na popularnosti i čak 73% manje gledalaca je videlo Warcraft u drugoj nedelji prikazivanja. U međuvremenu, film je u Kini za manje od nedelju dana doneo 160 miliona dolara zarade i time je najuspešniji početak prikazivanja stranog filma u toj zemlji (mada sumnjamo da će biti gledan kao Valter brani Sarajevo).

Šta je deo naše redakcije imao da kaže o Warcraft filmu pogledajte u nastavku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top