PC

Igrajte prvi Dark Souls sa interfejsom novog

U prvi Dark Souls nažalost nije moguće modovati napredniju grafiku iz Dark Souls 3, ali bar deo te igre možete videti u starom klasiku.

Moder Khonziel je napravio dodatak za originalni Dark Souls kojim ceo interfejs igre menja za onaj viđen u Dark Souls 3, sa kvalitetnijim teksturama i jasnijim ivicama, efektivno smanjujući generalnu mutnost cele igre. Najočiglednije unapređenje je u linijama zdravlja i stamine kao i inventaru koji postaju pregledniji, mada i dalje ostaje malo rogobatno pretumbavanje po svemu koje je, u neku ruku, draž Souls igara.

Detaljniji pregled promena/poboljšanja koje ovaj mod uvodi pogledajte u nastavku, a na Nexus Mods sajtu preuzmite instalaciju.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top