PlayStation 3

Koristite Playstation Plus besplatno ovog vikenda

Ukoliko ste vlasnik Playstation 4 konzole, verovatno vam je poznato da je za korišćenje online funkcionalnosti igara potreban dodatni trošak u vidu pretplate na Playstation Plus. Ovaj servis sa kombinacijom popusta i besplatnih igara pre PS4 nije bio obavezan, dok je sa dolaskom ove konzole postao praktično istovremena kupovina ljubiteljima multiplayer okršaja.

Sony je najavio da će svi zainteresovani korisnici iz Evrope ovog vikenda moći da besplatno koriste Playstation Plus, što znači da će biti otključan pristup multiplayeru svih igara (nažalost, bez besplatnih igara, za to morate da kupite pretplatu). Besplatno igranje počinje u petak, 24. juna, u 11 časova i završava se 27. juna u 11 časova po našem vremenu.

Dobra prilika da isprobate multiplayer u nekoj od igara na PS4 pre nego što odlučite da li vredi plaćati pretplatu za ovaj servis.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top