PC

Limbo je privremeno besplatan na Steamu

Jedna od najbolje ocenjenih Steam igara i naslov koji je pre pet godina predvodio novi talas indie igara, Limbo, možete samo danas preuzeti besplatno putem Steama.

Limbo je platformsko-logička avantura u kojoj putujete po nadrealnom svetu senki morati spasiti svoju sestru koja je nestala. Veoma unikatnog dizajna i glavolomki koje nikada nisu preteške, Limbo je jedna od onih malih sjajnih igara koje oduševljavaju svojom jednostavnošću. Pritom je i s razlogom mnogi nazivaju digitalnom umetnošću.

Ukoliko niste do sada imali priliku da zaigrate Limbo, za to će vam biti potreban samo Steam nalog, a igru preuzmite putem ovog linka. Dovoljno je da pokrenet download klikom na zeleno Play dugme i igra vam ostaje trajno u Steam biblioteci i možete je igrati kad god poželite. Akcija traje do 22. juna u 19h posle čega se igra vraća na redovnu cenu.

Ova akcija je deo promocije nove igre studija Playdead, naziva Inside, koja na Steam stiže 7. jula.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top