Vesti

Vivendi nastavlja svoj pohod na Ubisoft

Nakon preuzimanja potpune kontrole nad studiom Gameloft, gigant Vivendi je nastavio sa svojim ulaganjima u Ubisoft, dugogodišnju partnersku kompaniju Gamelofta.

Iako i dalje navode da ne žele da preuzmu Ubisoft, njihova dela govore potpuno drugačije. Naime, svega nekoliko dana nakon završetka E3 sajma, Vivendi je povećao svoj udeo u Ubisoftu na 20%, naizgled nedovoljan procenat da nije jedne bitne stavke. U Francuskoj, odakle je i Ubisoft, postoji stavka da ako kompanija postane vlasnik 30% neke kompanije da mora da s enapravi javni tender.

Mnogi smatraju da je promena vlasništva nad Ubisoftom neminovna i da je naklon koji je cela ekipa na kraju E3 konferencije napravila možda i poslednji koji će napraviti zajedno. A koliko bi Vivendi koštalo da kupi ceo Ubisoft? Po trenutnoj vrednosti akcija, oko 3.7 milijardi evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top