PC

Započet novi Steam SUmmer Sale

Kako da znate da je počela Steam rasprodaja? Tako što skoro celo veče ne možete da pristupite Steamovom sajtu.

Kao što smo najavili i što su mnogi potvrdili, tačno u 19h počela je letnja Steam rasprodaja koja će trajati do 4. jula. Obično najveća rasprodaja, ni ova nije drugačija, sa stotinama igara na različitim popustima. S obzirom da se popusti neće menjati tokom celog trajanja (nema brzinskih rasprodaja za razliku od prethodnih godina), možete lagano isplanirati šta ćete kupovati ili očistiti svoju wishlistu ako ste se već pripremili.

Sem trošenja novca možete i zaraditi koji evro tako što ćete pregledati igre koje vam Steam preporuči na osnovu vaših dosadašnjih kupovina i aktivnosti. Svaki put kada prođete kroz listu od 10ak igara dobićete virtuelnu karticu koju možete prodati na marketu ili ako skupite ceo sat napraviti bedž za profil.

Srećna kupovina i neka vam GabeN ne isprazni potpuno novčanike!

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top